Diensten

Het dienstenpakket van Sierbestrating Dave Buijs omvat de volgende soorten straatwerk.

Straatwerkzaamheden

Sierbestrating Dave Buijs biedt u een breed scala aan straatwerken aan. Uiteraard werken wij altijd in goed overleg met de klant. Wij bespreken met u uw wensen en de mogelijkheden rondom uw grote of kleine opdracht. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over de keuze van geschikte materialen en eventueel kunnen wij deze materialen ook bestellen en leveren. Ook bij de planning en uitvoering van de werkzaamheden houden wij rekening met uw omstandigheden en desgewenst nemen wij u de zorgen rondom het project van A tot Z uit handen. Wij staan voor kwaliteit en klantvriendelijkheid, zodat u verzekerd bent van een vakkundig en mooi eindresultaat.

Sierbestrating

Bij sierbestrating kunt u aan heel veel toepassingen denken. Opritten, stoepen, tuinpaden en terrassen bij woonhuizen, een chique bestrating in een winkelcentrum, of een mooie parkeerplaats bij uw bedrijfspand. Er is een ruime keuze in klinkers en natuursteen (of een combinatie daarvan). U kunt variƫren met kleuren en vormen, en met de patronen waarin de stenen gelegd worden. Wij leggen de sierbestrating nog traditioneel met de hand, steen voor steen zorgvuldig op zijn plaats getikt, voor een strak resultaat met toch net dat 'handgemaakte' effect. Hebt u advies nodig over de materialen en de uitvoering van uw bestrating? Wij geven u graag een advies op maat!

Bestrating binnen de wegenbouw


Naast sierbestrating is er natuurlijk ook het 'gewone' straatwerk, dat overigens ook mooi kan zijn. Ook hier is er een ruime keuze aan materialen, waardoor een woonerf, een fietspad of de bestrating rondom uw bedrijf toch een heel eigen gezicht kan krijgen.

Reparatie bestaand straatwerk

Is uw bestrating plaatselijk verzakt of zijn er juist stenen die omhoog komen? Of het nu gaat om een oprit bij een woonhuis of om een parkeerplaats bij een bedrijf, Sierbestrating Dave Buijs staat voor u klaar om de schade netjes te repareren. Na de werkzaamheden ruimen wij ook de rommel op, zodat uw bestrating als nieuw wordt opgeleverd.

Tuinaanleg en grondwerk

Ook voor diverse tuin- en grondwerkzaamheden bent u bij Sierbestrating Dave Buijs aan het juiste adres. Hieronder vertellen wij in het kort wat onze diensten zijn op het gebied van tuinaanleg en grondverzet.

Tuinbestrating

Het basisontwerp van uw tuin zijn de paden, terrasjes en perken. Met sierbestrating kunt u tuinpaden, terrasjes en stenen randjes precies laten aanleggen naar uw smaak. Zo kunnen wij ook een speels ontwerp voor uw tuin realiseren met verschillende niveaus. Bovendien is de sierbestrating onderhoudsvriendelijk.

Schuttingen

Een degelijke tuinafscheiding maakt uw tuin af en schuttingen zijn er in maten en soorten! Sierbestrating Dave Buijs adviseert u graag over de schutting die het beste bij uw tuin past. Wij leveren desgewenst de materialen en we zorgen dat de schutting vakkundig geplaatst wordt.

Gazonaanleg

Een mooi gazon aanleggen is vakwerk en dat begint met kwaliteitsgras! Wij kunnen het gras voor u bestellen, leveren en leggen. Vindt u zo'n gazon misschien te bewerkelijk? Dan kunnen wij ook zorgen voor een blijvend groen hoekje in de tuin met een goede kwaliteit kunstgras.

Blokhutten

Hebt u extra ruimte nodig voor uw tuinspullen of wilt u gewoon een gezellig tuinhuis? Denk dan eens aan een blokhut. Ze zijn er in allerlei soorten en Sierbestrating Dave Buijs wil u ook hierin graag adviseren. Wij kunnen de blokhut voor u monteren en op een bijpassende stoep plaatsen. Zo trekt er geen vocht op in de blokhut en is het hout goed beschermd.

Verlichting

De finishing touch voor uw tuin op een zwoele zomeravond of met een witte Kerst is de verlichting. Wilt u advies over veilige en sfeervolle tuinverlichting, eventueel met sensoren, zodat de lampen al aangaan als u de tuin in loopt? Wij zijn u graag van dienst om uw droomtuin hiermee helemaal af te maken.

Grondverzet en riolering

Besluit u om in uw tuin een vijver te graven of juist om een oude vijver te dichten, of wilt u die speelse niveaus in uw tuin? Dan kunnen wij het grondwerk voor u verzorgen. Ook kunnen wij het graafwerk en herstelwerk uitvoeren voor het aanleggen of vernieuwen van uw riolering. Desgewenst leggen wij de vijver of riolering compleet voor u aan. Ziet u op tegen de rommel die dit met zich meebrengt? Voor ons is de klus pas geklaard als alles weer netjes opgeruimd is!